Mail: borups@aalbk.dk Tlf.: 51 88 60 96 Facebook: borup's lækkerier

På Skagensvej 23, tæt på byens rundkørsel, ligger denne butik og café – og der er en meget glad og imødekommende stemning med det samme man træder indenfor. Altid plads til en god snak og altid lige nogle nye produkter som skal smagsprøves. Stedet drives af Bo Borup og der sker løbende nye tiltag både sortimentsmæssigt og indretningsmæssigt. Hele den gamle bank er indrettet til selve butikken og caféen med dertil hørende depot og lager samt et lille trykkeri der laver tryk på tøj.

 

Butikken sætter en ære i at have et bredt udvalg – der er eksempelsvis mange forskellige speciel øl, 15-20 forskellige kaffer og 25-30 te varianter ligesom der er håndlavet chokolader fra bl.a. Aalborg Chokoladen, Sv. Michelsen og Summerbird.

Friskkværnet kaffe, marmelader, lakrids med chokoladeovertræk, kiks, småkager.

Sukkerfri chokolade, bolsjer og andet kan også klares.

Gavekurve og vært/værtinde gaver pakkes gerne ind.Ring gerne og bestil 51886096

Caféen serverer sandwich, laves også ud af huset som frokost, ved bordene i cafeén hvor der,udenfor sæsonnen, er plads til ca. 20 personer. I sæsonnen er der udenfor plads til 80-100 mennesker . Der laves også ostemadder og serveres kage med noget godt kaffe til.

 

Ost er det nyeste i butikken hvor ostedisken bestemt er et besøg værd, og hos ostehandleren kan man smage før man køber et stykke ost i ønsket størrelse.Ostetapas kan bestilles og laves lige fra 2 personer og op, det største antal vi har lavet til indtil videre er 60 personer,

 

Borup’s Lækkerier er åbent året rundt ons-fredag kl. 10-1730 og lørdag kl. 10-13 derud over er der ekstra åbent ved højtider og selvfølgelig i sommersæsonen.

I gårdarealet samt foran butikken er der i sæsonen havemøbler, så man kan nyde isen, kaffen, fadøllen eller sandwichen i sommersolen.